9 >> Rosenborg – Sandefjord 5-1. Greit!

Click on the image to watch highlights

Jeg har ikke sått kampen!

9. runde
16. mai 2015, 18:00

Mål (highlights her!):
> 1-0 (3) A. Søderlund
Midtsjø stjeler ballen av Sandefjord på bortelagets egen banehalvdel, og får pirket den videre til Søderlund. Haugesunderen kommer i skuddposisjon, og smeller til uten å nøle. Ballen endrer retning via Gabrielsen og går i mål bak en utspilt Tørnes.

> 1-1 (14) E. Mjelde
Risholt slår et perfekt frispark, og finner Mjelde på bakre stolpe. Han får gå helt umarkert opp i luften ved bakre stolpe og har ingen problemer med å heade ballen i mål.

> 2-1 (35) T. Mikkelsen
Selnæs er på egen banehalvdel da han finner Mikkelsen med en perfekt stikker! Mikkelsen kommer helt alene med Tørnes, og setter ballen til side for keeper. Flott gjort av dansken! 2-1 til Rosenborg!

> 3-1 (60) T. Mikkelsen  
Dansken får ballen av Selnæs og drar seg inn i Sandefjords 16-meter. Selnæs er i skuddposisjon og skriker etter å få ballen tilbake, men Mikkelsen drar heller et par overstegsfinter før han smeller ballen i mål via stolpen!

> 4-1 (68) F. Midtsjø
Tar med seg ballen innover i banen har klar bane frem mot mål, men i stedet for å gå noen meter til, skyter han fra cirka 18 meter. Det viser seg å være en god avgjørelse. Det lave skuddet sniker seg inn i mål!

5-1 (90) M. Dorsin 
Rosenborg får en corner etter sjansebonanza i Sandefjords 16-meter. Foran mål er det Eyjolfsson som får kjempet ballen videre til Dorsin som står på rett sted til rett tid og får sparket ballen videre i mål!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s